Acasă Sibiu

Urmărit internațional prins în județul Sibiu | A furat 69 telefoane din Bulgaria

281

Un urmărit internațional a fost prins de polițiștii din Miercurea Sibiului.

La data de 14 octombrie, în jurul orei 14:00, în cadrul activităților curente de menținere a ordinii publice, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au legitimat și verificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Olt, proaspăt angajat ca zilier la o societate comercială de pe raza localității Apoldu de Sus.

„Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că, pe numele bărbatului în cauză, autoritățile judiciare bulgare au emis un mandat european de arestare. 

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind bănuit că, în cursul anului 2018, ar fi sustras 69 de telefoane mobile dintr-un imobil de pe teritoriul Bulgariei, valoarea prejudiciului ridicându-se la  peste 10.000 de euro.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentată instanței în vederea confirmării mandatului și aplicării unei măsuri preventive” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here