Acasă Sibiu

Noi restricții în județul Sibiu | Sunt vizate 14 localități inclusiv Sibiu

2284
filmul SIBIU 825 - restricții în județul sibiu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit joi seara noi restricții în județul Sibiu, pentru 14 localități plus municipiul Sibiu.

Restricțiile vin după ce incidența cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile a depășit 1,5 respectiv 3 la 1000 de locuitori în mai multe localități din județ.

În Apoldu de Jos, Merghindeal, Bârghiș și Racovița, din cauza ratei de incidență peste 3, se instaurează obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise. Totodată se închid restaurantele și cafenelele cu servire în interior și spațiile în care funcționează jocuri de noroc. De asemenea, se interzice organizarea de concerte.

În localitățile Sibiu, Arpașu de Jos, Boița, Nocrich, Poplaca, Porumbacu de Jos, Șura Mică, Turnu Roșu, Vurpăr, Cisnădie și Sadu s-au impus o serie de restricții.

Astfel, restaurantele, cafenelele, cinematografele își pot desfășura activitatea doar cu ocuparea a numai 30% din întreaga capacitate. Totodată, programul acestora este limitat în intervalul orar 6 – 23.

Aceste restricții s-au luat pentru o perioadă de 14 zile, începând de vineri, 16 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here