Acasă Sibiu

Încă un focar de COVID-19 la un cămin de vârstnici | 60 persoane infectate

1582
focar

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat vineri un focar de infecție în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu.

Focarul a evoluat cu un număr de 60 de cazuri până în prezent. Toate cele 60 de cazuri sunt din rândul beneficiarilor. De asemenea a fost demarată o anchetă epidemiologică care este în derulare. O echipă medicală s-a deplasat la cămin pentru a efectua evaluarea stării de sănătate a tuturor pacienților.

În ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, vă informăm că din ultimele informații, în cadrul căminului sunt 77 de beneficiari. Dintre aceștia 60 sunt pozitivi.

Până în acest moment echipa medicală prezentă acolo, a dispus internarea pentru o persoană. De asemenea căminul are un număr de 27 de angajați, dintre care 6 sunt pozitivi. Aceștia au fost evaluați și pentru toți s-a dispus măsura izolării la domiciliu” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Primul focar de infecție COVID-19 a fost descoperit pe 30 septembrie la Șelimbăr. Al doilea focar a fost identificat pe 7 octombrie la UAMS Săliște.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here