Acasă Sport

Gaz Metan doar egal cu FC Hermannstadt în derby-ul județului Sibiu din Liga 1 | VIDEO

189
gaz metan hermannstadt

Gaz Metan nu a reușit decât un egal cu FC Hermannstadt în deby-ul județului Sibiu. Meciul a contat pentru etapa a 6-a din Liga 1.

Gaz Metan Mediaș s-a afalt la prima partidă după instalarea lui Jorge Costa în funcția de director tehnic. Partida a fost arbitrată de Marius Avram.

Gaz Metan a început în formula: A. Buzbuchi – M. Butean, I. Larie, O. Bačo, R. Trif – L. Droppa – S. Ciocan R. Deaconu Y. Pambou, Plumbuitu – N. Dumitru.

FC Hermannstadt a început meciul cu: Figueiredo – R. Opruţ, I. Stoica, O. Viera, C. Belu – N. Iordache, R. Dâlbea – Joalisson, D. Caiado, A. Sîntean – F. Fortes. Antrenor Ruben Albes.

MINUTUL 5 RATARE HERMANSTADT: Oaspeții au început mai bine partida și au ratat o bună oportunitate. Sîntean, aflat în careu, a deviat o minge venită din stânga dar portarul Gazului a reușit să respingă în corner.

MINUTUL 7 SCHIMBARE LA GAZU: Sambu a intrat în locul lui Plumbuitu.

MINUTUL 16 RATARE HERMANNSTADT: Sîntean a reluat din întoarcere, dar Buzbuchi a avut o nouă paradă spectaculoasă.

MINUTUL 18 RATARE HERMANNSTADT: După un corner, Buzbuchi a ieșit și a boxat până la Opruț, care a șutat dar Droppa a degajat din fața porții goale.

MINUTUL 41 OCAZIE GAZ METAN: Trif i-a pasat lui Pambou în marginea careului, acesta a tras din prima, dar Figueiredo a reușit să prindă. Gazu a mai echilibrat jocul.

MINUTUL 43 GOL GAZ METAN: Dumitru Cardoso a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat cu un șut plasat din marginea careului. VEZI GOLUL AICI!

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ CU 5 CARTONAȘE GALBENE ȘI 1-0 PENTRU GAZ METAN.

MINUTUL 54 OCAZIE HERMANNSTADT: Opruț a centrat, Larie a respins până la Jo, care a șutat bine dar Backo a respins în corner.

MINUTUL 58 GOL HERMANNSTADT: Jo Santos lăsat liber în șase metri înscrie după o aruncare de la margine din dreapta și prelungirea lui Viera. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUL 72 OCAZIE GAZ METAN: Sambu este deschis foarte bine de Alceus în careul de 16 metri dar jucătorul Gazului, singur cu portarul, nu reușește să-l învingă pe Figueiredo. VEZI RATAREA AICI!

FINAL DE MECI, Gaz Metan – Hermannstadt 1-1. Urmează două săptămâni de pauză în Liga 1 din cauza meciurilor echipei naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here