Acasă Sport

Eșec pentru Gaz Metan în deplasarea contra Chindiei Târgoviște

285

Eșec pentru Gaz Metan în deplasarea contra Chindiei Târgoviște.

Alb-negrii au avut o evoluție modestă la Ploiești și au pierdut la limită partida împotriva Chindiei, scor 1-0. Singurul gol al jocului a fost marcat de Daniel Florea în debutul reprizei secunde. Gaz Metan a evoluat mai bine de o jumătate de oră în superioritate numerică, dar nu a găsit drumul spre gol.

Gaz Metan a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 2 al partidei împotriva Chindiei Târgoviște. Șutul lui Romeo Roberto din careul de 16 metri a fost deviat de portarul Mihai Aioani, care a reușit apoi să prindă balonul ce se îndrepta spre linia porții. Replica formației gazdă a venit în minutul 32, atunci când șutul lui Daniel Neguț a fost respins cu piciorul în corner de Alexandru Buzbuchi.

Chindia a reușit să deschidă scorul la două minute de la reluarea jocului. Yuri Matias a pasat neglijent în lateral, Daniel Neguț a interceptat mingea, a centrat pentru Daniel Florea care a reușit să înscrie cu o lovitură de cap. În minutul 51, Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă șutul lui Yameogo, aflat în poziție de unu la un cu acesta. În minutul 57, Denis Dumitrașcu a văzut direct cartonașul roșu după un fault dur asupra lui Nasser Chamed. Cu un om în plus, Gaz Metan a împins jocul în jumătate adversă și avut șansa egalării în minutul 77, atunci când portarul Chindiei a respins în corner lovitura de cap a lui Yuri Matias. Alb-negrii nu au găsit însă drumul spre gol și au plecat învinși de la Ploiești.

Foto: telekomsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here