Acasă Sibiu

Accident grav pe DJ 106 | Un bărbat din Bârghiș este inconștient

1721
grav pe DJ 106

Marți după-amiază s-a produs un accident rutier grav pe DJ 106, la ieșire din Nocrich spre Agnita.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 33 ani, din Bârghiș, în timp ce se deplasa dinspre Sibiu spre Agnita, la iesire din localitatea Nocrich, ar fi intrat în coliziune cu roata semiremorcii unui ansamblu TIR.

„În urma accidentului au rezultat trei victime. Conducătorul autoturismului, care este inconștient, soția acestuia în vârstă de 30 ani și un copil, sugar în vârstă de 2 luni, conștient. Șoferul ansamblului TIR are 41 de ani și este din Daia” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu 1 echipaj de descarcerare și 2 echipaje SMURD. Traficul în zonă este blocat complet.

ACTUALIZARE:

„La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea unui bărbat de aproximativ 33 de ani, aflat în stop cardio-respirator pentru care echipajul SMURD a efectuat manevrele de resuscitare încheiate cu succes, acesta fiind transportat la spital în stare de inconștiență.

S-au acordat îngrijiri medicale unei femei de aproximativ 30 de ani, politraumatizată care a fost transportată la CPU LUTHER împreună cu copilul de circa 2 luni fără marcă traumatică, pentru investigații suplimentare” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here