Acasă Nova TV

Un pompier medieșean a salvat un copil dintr-un hotel cuprins de un incendiu | VIDEO

2871
Un pompier medieșean

Un pompier medieșean a salvat un copil dintr-un hotel cuprins de un incendiu.

Pentru curajul de care a dat dovadă, Plutonierul adjutant Roman Moga a primit din partea Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, Emblema de onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 

Totul s-a petrecut pe 16 august, atunci când pompierul medieșean, care era detașat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, a fost printre primii salvatori care au ajuns la un incendiu produs la un hotel din stațiunea Venus.

Săptămâna aceasta, Plutonierul adjutant Roman Moga a fost distins de către Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu Emblema de onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Manifestarea festivă a avut loc în capitală și a fost prilejuită de aniversarea Zilei Pompierilor din România.

Roman Moga este foarte apreciat de către colegi și comanda secției Mediaș și nu se află la prima intervenție la care a dat dovadă de curaj și suflet.

Pompierii medieșeni la fel ca și colegii lor din toată țara, sunt la datorie 24 de ore din 24 și sunt mereu gata să intervină pentru a salva vieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here