Acasă Nova TV

Primăria Mediaș asigură măști, dezinfectant și alte materiale necesare pentru școli | Apel pentru părinți

2114
Primăria Mediaș

Primăria Mediaș asigură măști, dezinfectant și alte materiale necesare pentru școli.

Toți elevii din municipiul Mediaș vor începe școala pe 14 septembrie. Ministerul Sănătății a publicat lista incidenței cazurilor de COVID-19 pentru fiecare localitate din România, pe baza căreia se stabilește după care dintre cele 3 scenarii vor funcționa școlile. Conform acesteia, la Mediaș rata de incidență la 1.000 locuitori este de 0,26, astfel că municipiul se încadrează în scenariul verde, iar toți copiii vor merge de lunea viitoare la școală.

Pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță, conducerea municipalității a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă cu managerii unităților de învățământ. Primăria Mediaș va asigura fiecărei școli câte o mască pe zi pentru fiecare elev, profesor și personal auxiliar.

De asemenea, pe parcursul verii au fost dezinfectate toate unitățile de învățământ în mai multe rânduri, iar în aceste zile, au fost montate dozatoare cu dezinfectant la intrări, pe coridoare și în sălile de clasă. Totodată, municipalitatea asigură dezinfectantul necesar pentru suprafețe și pardoseli, echipamentul persoanei care va face triajul dar și coșuri de gunoi speciale pentru fiecare clasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here