Acasă Nova TV

Medieșean drogat și fără permis a depășit mașina poliției cu 127 km/h

4145
127

Un medieșean drogat și fără permis a depășit mașina poliției rulând cu 127 kilometri pe oră.

Marți în jurul orei 12:30, pe DN 14, la ieșirea din localitatea Ruși, șoferul unui autoturism condus spre Mediaș a depășit neregulamentar chiar o autospecială a Serviciului Rutier Sibiu, circulând și cu viteza de 127 kilometri pe oră pe un sector de drum cu o viteză maximă admisă de 70 km/h.

Polițiștii rutieri l-au urmărit pe șofer pe o distanță de aproximativ 6 kilometri, la ieșire din localitatea Șeica Mare reușind blocarea mașinii în cauză. La volan a fost identificat un medieșean în vârstă de 30 de ani, din primele verificări reieșind faptul că nu deține permis de conducere.

„Din cauza faptului că bărbatul se manifesta neobișnuit, polițiștii l-au testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis-5 și Methamphetamină.

Ulterior, medieșeanul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Astfel, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here