Acasă Nova TV

Lista unităților de învățământ din Mediaș care se închid vineri | Alegeri Locale 2020

1493
42 secții de votare

Lista unităților de învățământ din Mediaș care se închid de până vineri până marți inclusiv.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat miercuri că unitățile de învățământ unde vor fi organizate secții de votare, se închid începând cu ziua de vineri, până marți inclusiv.

Potrivit hotărârii adoptate, activitățile didactice, la aceste unități de învățământ, vor fi desfășurate în sistem online, conform metodologiilor specifice aprobate de Ministerul Educației și Cercetării.

În municipiul Mediaș vor face cursuri online în zilele de vineri, luni și marți, două licee, opt școli gimnaziale, printre care și cea din satul aparținător Ighișu Nou, dar și cinci grădinițe.

Astfel, este vorba despre Școala Hermann Oberth, Școala Mihai Eminescu, Școala Gimnazială Numărul 7, Școala Gimnazială numărul 4, ambele sedii atât cel din zona centrală cât și cel din cartierul Automecanica, Școala George Popa, Școala Cireșarii, Școala C.I. Motaș și Școala Gimnazială Ighișu Nou.

De asemenea se închid temporar Grădinița 12, Grădinița Bucuria Copiilor, Grădinița Raza de soare, Grădina Piticot și Grădinița Pinocchio, dar și Colegiul Școala Națională de Gaz, respectiv Colegiul Tehnic Mediensis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here