Acasă Sibiu

2 minori au furat 2 autoturisme în aceeași noapte

1423
a adormit la volan

2 minori au furat 2 autoturisme în aceeași noapte.

La data de 6 septembrie în jurul orei 04:00, reprezentanți ai SDEE Transilvania Sud – Punct de lucru Agnita au sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita cu privire la faptul că unul dintre stâlpii de susținere a rețelei electrice de pe raza localității Nocrich este avariat, posibil în urma producerii unui eveniment rutier.

„La locul incidentului, polițiștii au găsit un autoturism avariat în urma coliziunii cu stâlpul în cauză, în urma verificărilor efectuate rezultând că mașina fusese sustrasă în cursul nopții de persoane necunoscute, de pe raza localității Nocrich, după ce proprietarul lăsase autoturismul descuiat și cu cheile în contact, parcat în fața casei.

În scurt timp s-a reușit depistarea a doi minori din localitate, în vârstă de 14, respectiv 17 ani, bănuiți că, în cursul aceleiași nopți, ar fi sustras autoturismul de pe raza localității de domiciliu, cel care a condus fiind minorul în vârstă de 14 ani.

În timpul desfășurării cercetării, la fața locului a venit un bărbat, tot din localitate, care a reclamat că și autoturismul său fusese sustras, după ce fusese lăsat în aceleași condiții, descuiat și cu cheile în contact.

Cei doi minori au recunoscut că ar fi sustras și cel de-al doilea autoturism, pe care l-ar fi condus același minor până pe un câmp, unde au rămas blocați pe un dâmb de pământ. Autoturismul în cauză a fost găsit de polițiști în locul indicat de cei doi minori.

Întrucât în urma coliziunii cu stâlpul de susținere a rețelei electrice cel aflat la volan a suferit vătămări corporale, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care l-a transportat pe minor la spital.

În cauză, se fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here