Acasă Nova TV

Șapte străzi din cartierul Moșnei au fost recepționate | VIDEO

741
șapte străzi

Șapte străzi din cartierul Moșnei au fost recepționate.

Primăria Mediaș a recepționat joi un pachet de șapte străzi din cartierul Moșnei. În ultimii doi ani, acestea au fost reabilitate și modernizate, în cadrul unui contract încheiat între municipalitate și firma Geiger Transilvania. Valoarea totală a investiției se ridică la 11,2 milioane de lei, bani proveniți în totalitate de la bugetul local.

Punctual, pe strada Stejarului a fost realizată rețeaua de canalizare pluvială, a fost reabilitat zidul de sprijin, a fost amenajat un zid din gabioane și s-a reabilitat sistemul rutier și pietonal, pe strada Oituz a fost realizată canalizarea pluvială, dar și sistemul rutier și pietonal, în timp ce pe strada Carpenului, pe lângă aceste lucrări s-a realizat și rețeaua de apă.

Pe strada Fântânii, proiectul a cuprins canalizarea menajeră, colectarea apelor pluviale, rețeaua de apă, respectiv sistemul rutier și pietonal, pe strada Morii de Scoarță, rețeaua de canalizare pluvială, plus sistemul rutier și pietonal, iar pe strada Arinului, pe lângă infrastructura rutieră și canalizarea pluvială, a fost reabilitat un pod pe Valea Moșnei. În fine pe strada Frasinului, s-a realizat rețeaua de canalizare pluvială, rețeaua de apă, dar și sistemul rutier și pietonal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here