Acasă Nova TV

Încă o localitate fără apă din cauza consumului exagerat | Restricții în alte 2

741
restricții de furnizare

Încă o localitate fără apă din cauza consumului exagerat.

Începând de luni după-amiază de la ora 15:00, a fost oprită furnizarea apei potabile la Șeica Mare. Măsura a fost luată de către compania Apa Târnavei Mari ca urmare a consumului exagerat al locuitorilor. Acesta a făcut ca rezervorul de apă potabilă să ajungă la nivel minim.

„Compania Apa Târnavei Mari anunţă sistarea apei potabile astăzi, 03.08.2020, în comuna Șeica Mare, de la ora 15.00, deoarece rezervorul de apă potabilă este la nivelul minim de 0,5 metri. Informăm consumatorii că suntem obligați să luăm o astfel de măsură având în vedere consumul exagerat al locuitorilor.

Menționăm că Stația de tratare funcționează la capacitate maximă. Sistarea furnizării apei potabile se face până la refacerea stocului optim de apă potabilă din rezervor, astfel încât distribuția să se facă în condiții normale” se arată în anunțul remis de companie.

De asemenea, au fost impuse restricții de consum pe timpul nopții la Dumbrăveni și Hoghilag.

,,Compania Apa Târnavei Mari – Sucursala Dumbrăveni, anunţă instituirea unui program de restricționare a furnizării apei potabile în localitățile Dumbrăveni și Hoghilag, între orele 23.00 – 05.00, având în vedere menținerea unui consum ridicat al locuitorilor și scăderea nivelului apei în bazinul de înmagazinare apă potabilă. Restricționarea furnizării apei potabile între orele menționate se menține până la refacerea nivelului optim de apă din rezervor, astfel încât distribuția să se poată face în condiții normale” este anunțul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here