Acasă Revista Presei

În cea mai dificilă perioadă pentru România, PSD vrea să arunce țara în haos pentru a pune mâna pe putere

286
În cea mai dificilă perioadă pentru România, PSD vrea să arunce țara în haos

Președintele Klaus Iohannis a acuzat luni PSD, că în cea mai dificilă perioadă pentru România din ultimii 30 de ani, partidul condus de Marcel Ciolacu ”se luptă nu pentru binele și sănătatea cetățenilor, ci pentru a pune mâna pe putere cu orice preț”.

În această după amiază este programată dezbaterea și votul Moțiunii De Cenzură inițiată de PSD.

Șeful statului a subliniat că depunerea unei moțiuni de cenzură ”în această perioadă critică pentru viitorul României” reprezintă un nou demers toxic, care riscă să pună în pericol combaterea eficientă a epidemiei de COVID-19, scrie G4Media.

Președintele susține că moțiunea de cenzură împotriva actualului guvern nu are niciun temei real, iar depunerea ei într-un moment în care numai de instabilitate politică nu avem nevoie, cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor locale, este complet neavenită.

Este cu atât mai iresponsabilă depunerea unei moțiuni de cenzură de către PSD cu cât tocmai acest partid a fost la guvernare în ultimii ani și a risipit fără discernământ banii publici, lăsând România complet nepregătită în fața unei astfel de crize.

Care sunt criticile aduse Guvernului Orban?

Că a reușit ca, în ciuda dezastrului găsit în bugetul statului, să găsească resurse pentru a susține cât mai multe categorii economice și sociale să treacă mai ușor prin această perioadă critică?

Sau faptul că și-a asumat cu toată răspunderea gestionarea uneia dintre cele mai grave crize medicale, care a generat efecte negative în toate domeniile?”, a mai transmis Klaus Iohannis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.