Acasă Sport

Eșec la limită pentru Gaz Metan la Voluntari | Penalty inexistent pentru gazde

231

Gaz Metan a pierdut la limită în deplasarea de la Voluntari.

Gaz Metan a debutat cu stângul în noua ediție de campionat. Formația lui Dusan Uhrin a fost învinsă cu scorul de 2-1 în deplasarea de la FC Voluntari. Gazdele au marcat în prima repriză dintr-un penalty acordat foarte ușor de centralul Andrei Chivulete, iar alb-negrii au egalat apoi prin Sergiu Ciocan în repriza a doua. Golul victoriei formației lui Mihai Teja a fost reușit de Igor Armaș în minutul 68. Pentru Gaz Metan urmează vineri partida de pe teren propriu cu FC Argeș, în etapa a doua a campionatului Ligii întâi.

FC Voluntari a avut prima ocazie a partidei disputate luni seara în minutul 6, atunci când portarul Alexandru Buzbuchi a respins mingea lui Grădinaru. Peste trei minute, alb-negrii au cerut lovitură de pedeapsă pentru un presupus fault asupra lui Romeo Roberto în careul de 16 metri, dar centralul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue. În minutul 12 s-a acordat penalty dar pentru gazde, după o presupusă intervenție a lui Gabriel de Moura asupra aceluiași Grădinaru. Reluarea fazei nu a arătat că ar fi existat vreun contact între cei doi jucători. A executat și transformat Mihai Căpățână, iar formația gazdă a trecut în avantaj.

Gaz Metan a reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj după pauză. Sergiu Ciocan, jucător intrat în debutul actului secund în locul lui Rareș Dogaru, l-a deschis în partea stângă pe Răzvan Trif, care a centrat foarte bine în careul de 16 metri, de unde Ciocan a înscris ca la antrenament. În minutul 68, formația gazdă a reușit să treacă din nou în avantaj. Eric de Oliveira a executat foarte bine o lovitură de colț, iar Igor Armaș a marcat cu o lovitură de cap. Până la final, gaziștii au încercat să marcheze și golul al doilea, dar fără succes însă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here