Acasă Sibiu

Ați văzut această minoră ? | Apelul Poliției

1715
minoră

Ați văzut această minoră ?

Poliţiştii sibieni caută o minoră  în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

La data de 3 august, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 1700, fiica sa GHINGA ANDREEA MARIA,  în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă cu intenția  de a merge la un magazin din apropierea casei, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1.60 cm, greutate 49 kg, fața rotundă, ochi căprui, păr șaten, lung.

La data dispariției purta un tricou alb cu înscrisuri de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu inscripția „tik tok” în partea din față și pantofi sport negri. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE:

Minora Ghinga Andreea Maria, in vârsta de 13 ani, plecata voluntar de la domiciliu sau din municipiul Sibiu in data de 03.08.2020, a revenit acasa. Nu a fost victima vreunei infracțiuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here