Acasă Sibiu

S-a schimbat comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu | Foto

362
Inspectoratului Județean de Jandarmi

S-a schimbat comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

Joi, la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unității și a drepelului de luptă, cu ocazia trecerii în rezervă a Colonelului Costel-Daniel Dogaru.

Comanda unității a fost preluată de Colonelul Gândilă Dan – Marius, Prim-adjunct al Inspectorului șef.

La final de carieră, într-un moment încărcat de emoție Colonelul Costel-Daniel Dogaru a transmis un mesaj colegilor, cetățenilor județului Sibiu și instituțiilor cu care inspectoratul cooperează.

„Dacă întreaga carieră a unui militar este o piesă de teatru, se aude din culise gongul care separă piesa propriu-zisă de epilogul ei. Cortina a căzut! O piesă în care am fost scenarist, coautor, regizor, actor principal, actor secundar, figurant și arareori spectator. […]

O succintă autoanaliză mă face să cred că, de-a lungul a peste trei decenii de ofițer am servit cu bărbăție, demnitate, curaj și tact sub flamura roș – galben-albastră, simbolul de neprețuit al Drapelului de luptă al unității. Mulțumesc, în primul rând familiei, care a stat alături de mine și la bine dar mai ales la greu. Mulțumesc autorităților locale și celor rămași în activitate, aceleași mulțumiri sufletești pe care le-am trăit și eu în carieră și vă asigur că rămân lângă voi, cu gândul, cu sufletul și, de va fi nevoie, și cu pieptul!” a fost mesajul transmis de către Colonelul Costel-Daniel Dogaru.

Foto: IJJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here