Acasă Sport

Încă un eșec pentru Gaz Metan în play-off | 0-1 cu FCSB

173
încă un eșec

Gaz Metan a înregistrat încă un eșec în play-off, al cincelea consecutiv.

Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 1, atunci când Lukas Droppa l-a găsit foarte bine în careul mic pe Sergiu Ciocan, acesta a încercat să îl lobeze pe Vlad, dar a fost blocat în ultima clipă de Panțîru. În minutul 19, Miron l-a oprit cu ambele mâini pe Velisar în careul de 16 metri, dar centralul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue în loc să arate punctul cu var. Peste două minute, FCSB a deschis școrul după ce Vînă l-a învins pe Răzvan Pleșca cu un șut din afara careului de 16 metri.

După o jumătate de oră de joc, portarul Gazului a respins  lovitura liberă bătută de Moruțan. În minutul 33, șutul lui Dumitru Cardoso din careul de 16 metri a lovit bara porții lui Vlad, iar peste alte patru minute, portarul oaspeților a respins de sub bară șutul lui Nasser Chamed. Repriza s-a încheiat cu încă o ocazie a gaziștilor. În minutul 42, Dumitru Cardoso a șutat cu efect la colțul lung, dar mingea a ocolit de puțin vinclul porții.

Vînă a avut șansa să facă dubla în minutul 56, atunci când a luat o acțiune pe cont propriu dar nu a nimerit poarta. Peste alte nouă minute, Olimpiu Moruțan a scăpat singur spre poarta lui Răzvan Pleșca, dar a șutat și el pe lângă. La poarta cealaltă Dumitru Cardoso a centrat în minutul 71 pentru Lukas Droppa, dar lovitura de cap a acestuia a ocolit de puțin poarta apărată de Vlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here