Acasă Sport

Gaz Metan a pierdut pe terenul CFR-ului | Al treilea eșec consecutiv în play-off

163
CFR-ului

Gaz Metan a pierdut pe terenul CFR-ului, scor 2-0.

Ciprian Deac din penalty în prima repriză și Damjan Djokovic în debutul actului secund au semnat golurile victoriei CFR-ului. Gaz Metan care a avut doar 5 jucători de rezervă în Gruia datorită problemelor mari de lot, a contat prea puțin în faza ofensivă și a înregistrat al treilea eșec consecutiv în play-off.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei din Gruia. În minutul 13, Lukas Droppa aflat în careul de 16 metri, a reluat din voleu peste poarta lui Giedrius Arlauskis. Replica CFR-ului a venit în minutul 36, atunci când Damjan Djokovic a reluat cu capul pe lângă bara din dreapta a porții lui Răzvan Pleșca, după o centrare a lui Ciprian Deac. Peste două minute, centralul Ovidiu Hațegan a acordat lovitură de pedeapsă pentru CFR Cluj, după un fault al lui Gabriel de Moura asupra lui Alexandru Chipciu. A executat și marcat Ciprian Deac.

CFR a început bine și repriza a doua, iar în minutul 49, Damjan Djokovic a dus scorul la 2-0 cu un șut pe jos din careul de 16 metri. În minutul 52, Nasser Chamed a șutat din alergare dar mingea a fost prinsă de Arlauskis. Același jucător a trimis puțin pe lângă poartă din lovitură liberă, la ultima fază a meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here