Acasă Nova TV

Două cazuri de Covid-19 confirmate la Ambulanța Mediaș | Prefectura Sibiu

4395
accident strada cloșca Două cazuri de Covid-19 Ambulanța din Mediaș mediaș

Două cazuri de Covid-19 au fost confirmate la Servicul de Ambulanță din Mediaș, a anunțat Prefectura Sibiu.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, după confirmarea celor două cazuri. Totodată au fost puși în izolare doi dintre membri de familie.

”… în ultimele zile la substația Mediaș au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 2 asistenți medicali. Ca urmare a acestui fapt, SAJ Sibiu a decis testarea în masă a tuturor angajaților. Momentan se așteaptă rezultatele testelor.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică. Din primele rezultate ale anchetei, au fost puse în izolare 2 persoane, contacți din familie.

În ceea ce privește activitatea de la substația Mediaș, vă informăm că aceasta se desfășoară normal,” a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan. (Foto Arhivă)

Astăzi, 21 iulie 2020, GCS a anunțat pentru România, 994 cazuri noi, în ultimele 24 de ore. În județul Sibiu au fost înregistrate nouă cazuri în ultimele 24 de ore.

ACTUALIZARE, Ambulanța Mediaș Miercuri, ora 13:30

Au venit rezultatele celorlalți angajați de la Ambulanța Mediaș. Din fericire, toate cele 42 teste făcute sunt negative, conform Prefecturii Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here