Acasă Sibiu

Delgaz Grid sistează gazul la Alma, Ernea și Șmig

445
Delgaz Grid sistează gazul la Alma, Ernea și Șmig

Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în localitățile Alma, Ernea și Smig, jud. Sibiu, vineri, 10 iulie

Pentru a permite producătorului de gaze naturale Romgaz efectuarea unor lucrări specifice, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitățile Alma, Ernea și Șmig, jud. Sibiu, vineri, 10 iulie, începând cu ora 8.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 14.00, potrivit informațiilor furnizate de Romgaz.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

  • 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
  • 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here