Acasă Sibiu

Coliziune motocicletă autoturism soldată cu 7 răniți | Foto

1833
Coliziune

Vineri după-amiază s-a produs o coliziune între o motocicletă și un autoturism soldată cu 7 răniți.

În zona Săliște, un motociclist care circula pe breteaua de acces dinspre A1 a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul național spre Alba.

Pe motocicletă se aflau 2 bărbați, iar în autoturism 5 persoane. Motociclistul, pasagerul de pe motocicletă și o pasageră din autoturism primesc îngrijiri medicale.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD și un echipaj SAJ. La prima evaluare, 3 dintre victime prezintă fracturi și politraumatisme, iar celelalte 4 doar escoriații.

ACTUALIZARE:

,,4 dintre persoanele implicate, mai precis două femei cu câte un copil fiecare, prezintă escoriații și sunt transportate la spital de către o ambulanță a ISU Sibiu destinată pentru transport victime multiple.

De asemenea, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 50 de ani cu politraumatisme și fracturi au primit primele ingrijiri medicale și sunt transportați de ambulanțele Smurd la spital” a precizat Căpitanul Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul SAJ a transportat la UPU o femeie de 55 ani care prezintă un traumatism toracic și mai multe excoriații faciale.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here