Acasă Nova TV

Amenzi usturătoare pentru nepurtarea măștii în autobuze sau troleibuze | Controale Poliție

1032
Controale Poliție în autobuze masca

Majoritatea medieșenilor respectă regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, reiese din statistica întocmită în urma numeroaselor controale efectuate de poliție în ultimele 45 de zile.

Acțiunile Poliției Mediaș au vizat în general magazinele de alimentație publică, transportul în comun și terasele estivale.

În luna iunie, pentru nepurtarea măștii, 2 șoferi din transportul local s-au ales cu amenzi în valoare totală de 3100 Lei. În ceea ce privește pasagerii din autobuze, au fost acordate 4 avertismente scrise  și o amendă de 500 Lei pentru lipsa măștii de protecție.

În magazinele de alimentație publică, o parte dintre angajate nu purtau mască de protecție, motiv pentru care șapte au primit avertismente scrise. Totodată trei clienți ai acestor magazine au primit și ei avertismente scrise.

În prima jumătate a lunii iulie, 2 pasageri de autobuz au primit câte 500 Lei amendă pentru lipsa măștii de protecție și tot 500 Lei a primit și șoferul.

Au fost verificate și terasele estivale din zona centrală unde un proprietar de restaurant a primit avertisment pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese.

Acțiunile poliției vor continua pe întreaga durată a stării de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here