Acasă Nova TV

Ziua Drapelului va fi sărbătorită vineri la Mediaș

267

Ziua Drapelului va fi sărbătorită vineri în municipiul de pe Târnava Mare.

Ziua Drapelului se va desfășura de la ora 12:00 în Piața Corneliu Coposu. Evenimentul este organizat de către Primăria Mediaș, în colaborare cu Unitatea Militară 01810 și Protopopiatul Ortodox Român Mediaș.

Practic va fi celebrat momentul istoric de la 1848, de recunoaștere și instituire oficială a tricolorului ca drapel și simbol unitar al națiunii române.

ACTUALIZARE:

Evenimentul a fost anulat în urma unei adrese a Ministerului Apărării Naționale.

,,În urma adresei primite în dimineața zilei de 26 iunie 2020, din partea Ministerului Apărării Naționale, Primăria Municipiului Mediaș este nevoită să anuleze manifestarea dedicată Zilei Drapelului. Astfel, a fost adus la cunoștință faptul că, pe fondul pandemiei create de noul coronavirus COVID 19, în acest an nu se vor desfășura manifestări publice dedicate acestei sărbători.

Având în vedere informațiile primite, vă aducem la cunoștință că evenimentul dedicat Zilei Drapelului, programat să aibă loc vineri, 26 iunie 2020, în Piața Corneliu Coposu, începând cu ora 12:00, este anulat. Vă mulțumim pentru înțelegere!” se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Mediaș vineri dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here