Acasă Sport

Petarde, înjurături și stres-ul marca Mărginean | Medieșeanul Flavius Boroncoi despre ultimele ore la Gaz Metan

8606
Medieșeanul Flavius Boroncoi despre ultimele ore la Gaz Metan

Fostul antrenor secund a lui Gaz Metan, medieșeanul Flavius Boroncoi, a fost în centrul atenției la sfârșitul săptămânii trecute când, cu totul neașteptat pentru fanii Gazului, a anunțat că nu va sta pe banca echipei la partida cu Astra și a părăsit cantonamentul echipei din București.

Nova Tv a stat de vorba cu Flavius, pentru a înțelege chiar de la el, care au fost motivele pentru această decizie, fără precedent.

Aceasta este o parte din interviul acordat site-ului novatv.ro.

Totul a început joia trecută, atunci când președintele Mărginean ”a venit la stadion și a început să mă înjure, să-mi adreseze cuvinte pe care nu pot să le reproduc aici, înjurături de cea mai joasă speță.

Totul s-a întâmplat chiar în fața unor jucători și colaboratori: căpitanul Marius Constantin, Bruno Vienescu și Costel Hanc’’, a spus fostul antrenor secund.

De remarcat că într-un interviu acordat DigiSport, înainte de meciul de la Giurgiu, președintele Mărginean a declarat că nu s-a întâlnit cu Boroncoi decât Luni, iar presa ar fi făcut speculații în ceea ce privește incidentul.

‘’Speculațiile în România sunt pe locul 1,2 și 3. N-am avut niciun scandal cu el, omul e la final de contract. L-am adus de la centrul de copii și juniori, revine înapoi la centru. Eu am aflat doar astăzi (ziua meciului) că a plecat, pentru că a considerat că și-a făcut datoria, treaba, vin noii oameni. Trebuie să-l întrebați pe el de ce a plecat, eu nu am mai vorbit de luni cu el.

Eu cred că cineva încearcă să arunce încontinuare petarde spre Gaz Metan Mediaș, dar nu sunt relevante petardele astea. Ca să te cerți cu cineva trebuie să ai un minim dialog

Ioan MĂRGINEAN, Gaz Metan

Revenind la atacul verbal de joi, de care președintele a uitat subit, Flavius ne-a spus că pe moment nu și-a dat seama care a fost motivul pentru tirul de înjurături.

“Întrebați-l pe Mărginean. Eu eram la antrenament, focusat pe antrenament. Am rămas uimit de această ieșire, ca și cei din jurul nostru. Mi-am dat seama că are ceva cu mine, însă nu am reușit să-mi dau seama ce.

După ce m-am mai liniștit și am rememorat ce s-a întâmplat, am ajuns la concluzia că asemenea comportament nu este normal și a fost primul moment în care m-am gândit să nu mai merg la echipă de vineri.

Totuși, datorită băieților de care mă leagă această muncă, datorită unor caractere deosebite din echipă, am zis totuși că voi fi alături de ei. Pentru că merită, sunt băieți de calitate și am o colaborare de doi ani de zile, ceea ce nu e puțin… și, fără a fi lipsit de modestie, pot spune că sunt apreciat, măcar de băieți. Ei pot confirma acest lucru!

Din păcate președintele a decis să mă ignore și nu a mai vorbit decât cu Bruno despre echipă. Nu m-a sunat, deși eu am pregătit echipa și eram în măsură să vorbesc cu Dusan Uhrin despre pregătirea băieților.

Mi-am dat seama că ăsta e felul lui de a-mi transmite că nu mai sunt dorit la echipă și am părăsit cantonamentul din București, via spital, pentru că toate acestea m-au afectat și din acest punct de vedere.

Eram afectat de faptul că nu mi s-a mai propus preungirea contractului, iar această ieșire a președintelui am legat-o de acest lucru. A fost un stres continuu, iar cuvintele jignitoare, adresate de d-l Mărginean, mi-au pus capac.

Înainte de meciul cu Astra, a mai declarat că Boroncoi se întoarce la centrul de copii și juniori, ceea ce nu am discutat niciodată … și nici nu se va întâmpla.’’

Flavius a evoluat la Gaz Metan în prima divizie, lucru pe care Ioan Mărginean s-a dovedit că nu-l cunoaște. Reporterului DigiSport i-a declarat ceva despre omul care a jucat o viață în divizia B, la Gazu.

”Se înșeală, nu e pentru prima oară. Am jucat în prima divizie chiar la echipa pe care încearcă dânsul să o conducă.

M-a adus la centrul de copii și jumiori, după care la prima echipă, pentru că avea nevoie de un antrenor cu licența A. La prima divizie este nevoie, la licențiere. Iar în al doilea rând au fost unele lucruri pe care eu le-am rezolvat, o parte din ele. Dânsul știe foarte bine despre ce este vorba și nu vreau să detaliez acum’’, a spus fostul secund al Mediașului.

NovaTv: Flavius ce vei face mai departe?

Încă nu știu. Oricum tot pe fotbal mă voi focusa, că asta știu și mai am de învățat. Dar deocamdată nu știu, aș vrea să iau o pauză pentru că ultima perioadă a fost foarte stresantă .. nici nu vă puteți imagina!’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.