Acasă Nova TV

Lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare pluvială pe 8 străzi din cartierul Automecanica

623
cartierul Automecanica

Primăria Mediaș are în derulare un proiect care vizează reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pluvială pe un număr de opt străzi din cartierul Automecanica.

Acestea sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2. Străzile care au fost deja modernizate în cartierul Automecanica sunt Memorandist Dionisie Roman, Vlad Țepeș, Intrarea Aviației, Doctor Octavian Fodor, Trandafirilor și un tronson din strada Aurel Vlaicu până la intersecția cu Petru Maior.

De asemenea, sunt în derulare lucrări de introducere a canalizării pluviale pe străzile Protopop Moldovan și Petru Maior, care se vor finaliza anul acesta. Ulterior, anul viitor pe toate cele opt străzi va fi reabilitată infrastructura rutieră cu fonduri de la bugetul local.

Proiectul Reabilitare străzi zona cartierul Aurel Vlaicu, rețele de alimentare cu apă și canalizare pluvială, are ca termen de execuție 24 luni. Valoarea totală a investițiilor este de aproximativ 8 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here