Acasă Sport

Mediocritate la Gaz Metan | Mulțumiri grupului de jucători, conducere, suporteri şi toţi cei implicaţi

986
Edi Iordănescu pleacă de la Gaz Metan

Tehnicianul Edi Iordănescu pleacă de la Gaz Metan, după un an și jumătate în care a reușit să îi califice în premieră pe medieșeni în play-off-ul Ligii 1 și spune că niciodată nu va putea accepta mediocritatea.

Într-o postare apărută pe gazisti.ro, Iordănescu spune că a luat decizia de a pleca din cauza nerezolvării problemei financiare și a datoriilor către jucători.

Mai mult de atât, antrenorul este convins că nu ar fi putut lucra fără un plan bine pus la punct și o strategie.

Mărturisesc că nu am respins continuitatea, dar stilul meu şi felul meu de a fi înseamnă ca mereu totul să se bazeze pe un plan, o strategie.

Până în acest moment nu s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget şi o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare.

Am aşteptat mai bine de două-trei săptămâni şi, din păcate, rezolvările nu au venit, a spus tehnicianul.

Nu plec de la Mediaş pentru alte oferte, nu există aşa ceva în acest moment. Au fost tentaţii în acest an şi jumătate, dar mereu am ales cu inima. Însă niciodată nu voi accepta mediocritatea şi, pentru mine, o nouă provocare la Mediaş ar fi însemnat un buget şi un plan pentru atacarea cupelor europene.

Mediaş va rămâne mereu în sufletul meu, la fel şi Gaz Metan.

Le mulţumesc suporterilor pentru susţinerea şi căldura cu care m-au înconjurat mereu şi mi-aş dori să reuşesc în următoarea perioadă să îmi iau la revedere de la băieţii mei şi toţi oamenii cu care am lucrat în acest an şi jumătate.

Mă bucură şi mă onorează aprecierile voastre, poate într-o zi o să mai am oportunitatea să reprezint cu mândrie acest club”, declarat Edi Iordănescu pentru site-ul suporterilor.

Totodată antrenorul a mulțumit grupului de jucători, apoi conducerii, suporterilor şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei, care au contribuit într-o manieră deosebită la îndeplinirea obiectivului unic pentru club şi oraş, calificarea în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here