Acasă Sibiu

Accident mortal pe DJ 106 | Foto

5818
pe DJ 106

Marți după-amiază s-a produs un accident mortal pe DJ 106

Accident s-a produs pe DJ 106, între Cornățel și Daia. Din primele cercetări se pare că s-a produs o coliziune între două autoturisme, unul dintre conducătorii auto fiind decedat. Celălalt conducător auto este și el încarcerat.

,,Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au generat producerea accidentului și identificarea conducătorilor auto. Trafic complet blocat pe acest drum județean, în acest moment” spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

,,Un echipaj medicalizat de tip B în timp ce se întorcea spre Agnita a observat accidentul rutier și a oprit sa acorde asistenta medicală celor implicați în accident.
A solicitat sprijin si ISU a trimis doua echipaje la locul accidentului. Din păcate o victimă este decedată” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

ACTUALIZARE

La fața locului pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea a două persoane de sex masculin, una dintre ele fiind găsită decedată. Celălalt bărbat primește în momentul de față îngrijiri medicale fiind rănit grav.

„Un bărbat în vârstă 74 de ani, sibian, în timp ce conducea autoturismul spre mun Sibiu, a pătruns parțial pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărnat de 52 de ani, din Agnita. Din păcate sibianul de 74 de ani a decedat. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier” mai spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here