Acasă Sibiu

A pretins că vinde o mașină dar a fugit și cu avansul și cu mașina

863
mai multe persoane

A pretins că vinde o mașină dar a fugit și cu avansul și cu mașina.

La data de 17 iunie, polițiștii Secției Numărul 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Șura Mică, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv înșelăciune.

,,La  data de 3 februarie a.c.,  o femeie a sesizat poliția despre faptul că a fost înșelată de un bărbat cu ocazia vânzării – cumpărării unui autoturism. În fapt, la data de 3 februarie, pe raza comunei Șura Mică, bărbatul s-ar fi întâlnit cu partea vătămată pentru a-i vinde acesteia un autoturism, solicitându-i plata unui avans în valoare de 4.800 de lei.

După ce a primit banii, bărbatul s-ar fi urcat la volanul mașinii de vânzare și ar fi demarat în trombă, îndreptându-se către Autostrada A1, fără ca femeia să-l poată urmări. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost identificat, constatându-se în același timp faptul că nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv înșelăciune, iar la data de 17 iunie a.c., presupusul făptaș a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here