Acasă Nova TV

Willy Schuster s-a stins | Dumnezeu să îl odihnească în pace!

8713
nevoie

Willy Schuster s-a stins la vârsta de 53 ani.

Acesta a pierdut lupta cu viața miercuri dimineața. Recent, Willy Schuster a fost diagnosticat cu cancer la colon și a fost internat la Spitalul Județean Târgu Mureș, acolo unde a fost și operat în data de 24 aprilie. Cu acest prilej, medicii au descoperit că situația sa este mai gravă decât au crezut inițial.

,,Dragilor! Tati, azi, 27.05.2020, la ora 10:30 a mers acasa! La doar 53 de ani, insa a castigat lupta cea buna a credintei! A murit asa cum a trait: Iubit si iubind! Inconjurat de familia lui! In ultimele zile ne spunea cu orice ocazie cat de mult ne iubeste. Toata noaptea mi-a spus de cateva ori: „Te iubesc asa de mult!” „Astazi e sarbatoare in cer” au fost ultimele lui cuvinte! Bine ai ajuns Acasa Tati! Ne vedem in cativa ani!” este mesajul postat de fiul său Josh Schuster pe rețeaua de socializare Facebook.

Willy Schuster a fost cel care a pus bazele Bio Fermei de la Moșna. Activist de mediu și voluntar în diferite acțiuni sociale, acesta s-a întors alături de familie din Germania pentru a-și întemeia o gospodărie la Moșna, pe care a transformat-o într-una cunoscută la nivel național.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here