Acasă Nova TV

Școlile sunt gata pentru pregătirea și desfășurarea examenelor naționale

223
sunt

Unitățile de învățământ din județul Sibiu sunt pregătite pentru reluarea activităților de pregătire a elevilor și desfășurarea examenelor naționale.

 În cursul zilei de vineri s-au desfășurat noi controale tematice în unitățile de învățământ din județ, ca urmare a deficiențelor semnalate anterior. S-a constatat că acestea au fost remediate, inclusiv desemnarea de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu a personalului pentru efectuarea triajului epidemiologic.

„În această dimineață, Prefectul județului Sibiu, împreună cu Inspectorul școlar general, au efectuat o serie de controale în unitățile de învățământ din municipiul Sibiu. Nu au fost constatate deficiențe în pregătirea școlilor sau în achiziționarea materialelor de dezinfecție a spațiilor școlare.

De asemenea, reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării au anunțat Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, că prima tranșă de măști de protecție  de 260.000 bucăți va ajunge la Sibiu în această după-amiază, urmând ca sâmbătă, duminică și luni, ele să fie repartizate către școli” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Articolul precedent150 competiții de șah organizate online în perioada stării de urgență
Articolul următorSlujbă de Rusalii în grădina Parohiei Evanghelice Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.