Acasă Sibiu

4 cazuri confirmate de coronavirus la Continental Sibiu

843
Continental

4 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate la Continental Sibiu.

Alți 59 angajați ai companiei producătoare de componente auto se află în izolare. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică. De asemenea, au fost impuse o serie de măsuri stricte de distanțare și protecție pentru angajații companiei Continental.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei companii producătoare de componente pentru industria auto, din județul Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 4 persoane, angajați ai acesteia. Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a demarat o ancheta epidemiologică pentru a identifica toți contacții acestor persoane.

Conform primelor date raportate, s-au pus în izolare 59 de angajați ai acestei fabrici. De asemenea s-au impus niște măsuri stricte de distanțare și protecție astfel încât persoanele care lucrează în fabrică la acest moment, să fie în siguranță. Momentan nu se impun alte măsuri în cadrul fabricii” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Foto: continental.com

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here