Acasă Sibiu

4 angajați ai Scandia Sibiu testați pozitiv | 52 izolați la domiciliu

511
4

4 angajați ai Scandia Sibiu sunt infectați cu noul coronavirus. 

Întrucât au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 4 persoane, angajate în cadrul fabricii, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a demarat o ancheta epidemiologică pentru a identifica toți contacții acestor persoane și pentru a dispune toate măsurile de prevenire a existenței unui focar de infecție în fabrică.

„Întrucât ancheta epidemiologică este în plină desfășurare, în ceea ce privește numărul persoanelor pentru care s-a impus izolarea la domiciliu, astăzi 7 mai, după o reevaluare, s-a stabilit necesitatea izolării la domiciliu pentru 52 de angajați.

În ceea ce privește sursa infecției persoanelor angajate, întrucât în fabrică sunt implementate de la începutul pandemiei măsuri de prevenire și limitare a răspândirii COVID-19, aceasta ar putea fi stabilită doar la finalizarea investigațiilor.

În urma verificărilor efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, s-a constatat că fabrica respectă toate măsurile impuse, nefiind necesară impunerea de măsuri suplimentare” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Foto: turnulsfatului.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here