Acasă Transilvania Online

Locuitorii Blajului au primit interzis cu mașina personală pe 1 și 2 Mai | Prevenirea și limitarea infecțiilor

1549
Locuitorii Blajului au primit interzis cu mașina personală pe 1 și 2 Mai

Locuitorii Blajului au primit interzis cu mașina personală în zilele de 1 și 2 Mai, ca măsură de prevenire și limitarea a infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj a aprobat instituirea unor restricţii de circulaţie a autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în municipiul Blaj.

Măsura adoptată la nivelul Blajului interzice circulaţia tuturor autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în municipiul Blaj în zilele de 1 mai 2020 şi 2 mai 2020, între orele 07:00 şi 19:00. Sancțiunile pentru nerespectarea Hotărârii încep de la avertisment și pot ajunge la 500 lei, scrie alba24.ro.

Excepţie de la Hotărârea Comitetului Local pentru Situații De Urgență Blaj fac următorii participanți la trafic:

– autovehicule, maşini, auto-utilitare care aprovizionează unităţile de alimentaţie publică din municipiul Blaj – altele decât acelea pentru care s-a luat măsura interzicerii activităţii pe perioada stării de urgenţă.

–  autovehicule, maşini, auto-utilitare care prestează servicii de livrare pentru agenţii economici de pe raza municipiului Blaj cu activităţi industriale.

– autovehicule, maşini, auto-utilitare, motocicletele aflate în tranzit prin municipiul Blaj, cu condiţia să tranziteze oraşul fără oprire programată.

– autovehicule, maşini, auto-utilitare, motocicletele aparţinând persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în localitate și care se reîntorc la Blaj de la alte destinaţii situate în afara municipiului sau care se deplasează de la Blaj spre locul de reşedinţă/domiciliu situat în afara municipiului Blaj.

–  autovehicule, maşini, auto-utilitare, motociclete aparţinând persoanelor care se deplasează în interes de serviciu în municipiul Blaj în zilele de 1 şi 2 mai 2020.

– autovehicule, maşini, auto-utilitare, motociclete aparţinând persoanelor care se deplasează în municipiul Blaj datorită unor urgenţe medicale sau unor motive temeinic justificate (căsătorie, deces, etc).

Foto blajInfo.ro

Articolul precedentPanouri fonoabsorbante stradale în zona podului mare | VIDEO
Articolul următor2 autovehicule avariate în urma căderii unor pietre | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.