Acasă Revista Presei

Iohannis nu este de acord cu înțelegerea dintre MAI și Biserica Ortodoxă | Stați Acasă!

460
Decret privind instituirea stării de urgență

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu este de acord cu Înțelegerea dintre MAI și Biserica Ortodoxă.

Într-o declarație de presă transmisă la ora 12:15 Iohannis a anunțat că va solicita anularea acordului între Ministerul de Interne şi BOR. Românii sunt rugaţi să stea acasă pentru a nu se ajunge la o explozie a cazurilor.

Peste câteva minute încep şedinţa cu Orban şi alţi miniştri. Voi solicita lui Orban şi ministrului de Interne să revină asupra acordului. Să găsească o formulă care să respecte ideea de staţi acasă

Dragi români, indiferent ce spun unii şi alţii, eu vă spun: staţi acasă! … altfel, după sărăbători vom avea înmormântări”, a conchis şeful statului.

referendum pe 26 mai Președintele Klaus Iohannis

Este regretabil să observăm, şi în viaţa noastră, şi în viaţa publică, că de multe ori cele mai bune intenţii creează cele mai mari complicaţii.

Aşa se pare că se întâmplă şi cu un aşa-zis acord încheiat între Ministerul de Interne şi Biserica Ortodoxă.

Probabil intenţiile sunt foarte bune, dar nu s-a înţeles foarte bine ce se doreşte acolo. Mulţi români au înţeles că este cazul să ne relaxăm. Nu este cazul să ne relaxăm! Iar explicaţiile care s-au dat au fost prea optimiste

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here