Acasă Nova TV

Amenzi de 8.000 lei în urma scandalului de la Copșa Mică

534
la Copșa

Până în prezent au fost aplicate amenzi de 8.000 lei în urma scandalului de la Copșa Mică.

Luni seara, între 9 bărbați cu vârste cuprinse între 25 – 45 de ani, a izbucnit un scandal în plină stradă la Copșa Mică, cei implicați agresându-se reciproc. Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști locali.

,,Până în prezent, 5 persoane au fost sancționate contravențional. Dintre aceste sancțiuni, 4 amenzi în valoare de 7.000 de lei au fost aplicate ca urmare a nerespectării prevederilor ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației, iar o amendă în valoare de 1.000 de lei a fost aplicată în urma adresării de injurii forțelor de ordine prezente la fața locului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R.

De asemenea, în cauză urmează să se efectueze cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.