Acasă Nova TV

Covid-19 | 80 cadre medicale și 2 cadre militare în izolare

2492
9 cadre medicale din Spitalul Judeţean Sibiu sunt izolate la domiciliu

80 cadre medicale și 2 cadre militare sunt în izolare la nivelul județului Sibiu. 

Prefectura Sibiu a făcut luni o serie de precizări în ceea ce privește situația cadrelor medicale aflate în izolare la nivelul județului Sibiu.

„Din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu se află în izolare preventivă de pe secțiile ATI, Obstetrică-Ginecologie, Bloc Operator, Radiologie UPU, Radiologie clădirea Medicală, Nefrologie, un număr de: 12 medici, 24 asistenți, 9 infirmiere, 1 statistician. Din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie se află în izolare preventivă un număr de 2 medici și 5 asistenți. Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitrul Croitoru al județului Sibiu, sunt în izolare preventivă două cadre militare.

Din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu, se află în izolare preventivă un număr de 27 de persoane. Menționăm faptul că activitățile din cadrul acestor instituții deconcentrate, se desfășoară normal, iar în ceea ce privește persoanele izolate nici una nu prezintă simptome COVID-19” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here