Acasă Nova TV

Proiect cu bani europeni de 4 milioane lei în derulare la Primăria Mediaș

865
proiect

Primăria Mediaș are în derulare un proiect care beneficiază de finanțare europeană, având ca finalizate eficientizarea serviciilor oferite în cadrul administrației locale.

Una dintre componentele proiectului este elaborarea strategiei de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027.  Miercuri și joi au avut loc la sediul Primăriei municipiului Mediaș, mai multe discuții consultative, cu scopul de  a culege informații, idei de proiecte și opinii, care vor fi folosite în procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Mediașului pentru perioada 2021-2027. Aceasta este o componentă a unui proiect cu finanțare europeană în valoare de 4 milioane de lei, câștigat de Primăria Mediaș anul trecut. 

Implementarea proiectului va duce la eficientizarea serviciilor oferite către cetățeni de către administrația publică locală. Pe lângă realizarea strategiei de dezvoltare a orașului, alte obiective ale proiectului sunt realizarea unui portal de servicii digitale pentru cetățeni, managementul documentelor și retrodigitalizarea arhivei.

Articolul precedentDoi dintre cei mai vârstnici medieșeni aniversează 97 ani | VIDEO
Articolul următorConcurs de fotografie organizat de compania Apa Târnavei Mari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.