Acasă Nova TV

Femeie suspectă de Coronavirus transferată de la Spitalul Mediaș la Sibiu | VIDEO

15836
Coronavirus România Raportul cazurilor pentru 5 Aprilie

O femeie suspectă de Coronavirus a fost transferată de la Spitalul Mediaș la Spitalul Județean Sibiu.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 62 ani, care s-a întors recent din Italia, regiunea Lombardia. În această dimineață, femeia care suferă de diabet nu s-a simțit bine și a sunat la 112, fiind transportată de o ambulanță la Spitalul Mediaș.

Având în vedere faptul că s-a întors recent din Italia, ea a fost izolată într-un spațiu din incinta spitalului și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică care a luat decizia ca femeia să fie transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în vederea efectuării unor investigații suplimentare.

Începând de duminică, România a interzis activitățile care implică participarea a mai mult de 1 000 de persoane.În cazul unor activități care implică mai puțin de 1 000 persoane, deciziile se vor lua la nivel local, pentru fiecare eveniment în parte, a precizat Secretarul de Stat Raed Arafat. Măsura este valabilă până pe 31 martie.

ACTUALIZARE

Medieșeanca a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Sibiu, acolo unde medicii îi vor face o serie de investigații medicale specifice, iar ulterior se va aștepta rezultatul acestora.

,,Menționăm faptul că un echipaj specializat cu autospeciala de transport persoane și victime multiple din cadrul ISU Sibiu efectuează transportul în condiții de siguranță la Spitalul Clinic Județean Sibiu – Secția Boli Infecțioase, a unei persoane în vedere monitorizării, efectuării investigațiilor specifice și primirii rezultatelor” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE

Declarația conducerii Spitalului Municipal Mediaș despre femeia transportată la Spitalul Județean Sibiu.

Articolul precedentPrimarul Gheorghe Roman a oferit flori doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie | VIDEO
Articolul următorVârstnicele de la UAMS au fost sărbătorite de 8 Martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.