Acasă Transilvania Online

Ce se întâmplă cu valabilitatea ITP în această perioadă | Mesaj R.A.R.

1915
Ce întâmplă valabilitatea ITP

Registrul Auto Român (R.A.R.) a anunțat în această săptămână, ce se întâmplă cu valabilitatea ITP în condițiile restricțiilor impuse prin Ordonanţa Militară 3.

„… facem precizarea că, până în acest moment, autoritățile competente nu au luat nicio decizie care să schimbe în vreun fel legislația în vigoare cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP).

Orice decizie care privește activitatea RAR în acest sens va fi comunicată cu celeritate pe toate canalele oficiale!”, se precizează într-un mesaj publicat de RAR pe Facebook.

Potrivit RAR, având în vedere situația specială existentă şi limitarea deplasărilor, programele de reatestare a inspectorilor ITP și a conducătorilor de ateliere auto au fost suspendate pentru o perioadă de 3 luni.

În consecință, toate certificatele de atestare ale inspectorilor ITP și ale conducătorilor de ateliere auto emise până la data de 16.03.2020 își extind valabilitatea cu 3 luni de la data expirării înscrisă în certificatul existent.

În această perioadă, reprezentanțele Registrului Auto Român din întreaga țară funcționează în condiții normale și conform programului obișnuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here