Acasă Nova TV

Bărbat suspect de coronavirus transferat în stare foarte gravă la Spitalul Județean Sibiu

7968
Doi bărbați cu afecțiuni respiratorii

Un bărbat suspect de coronavirus a fost transferat în stare foarte gravă la Spitalul Județean Sibiu.

Conform unor surse neoficiale este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani, care a fost transferat joi în stare foarte gravă de la Spitalul TBC la Spitalul Județean Sibiu. Vineri în jurul amiezii, Prefectura Sibiu a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia se spune că bărbatul a fost testat pentru gripă, iar rezultatul a fost negativ și că i-au fost recoltate probe pentru tip de Coronavirus care au fost trimise spre prelucrare la Cluj.

,,În urma informațiilor apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: la Spitalul Județean Sibiu a fost transferat un pacient în stare foarte gravă, cu insuficiență respiratorie severă, al cărui test de gripă a rezultat negativ.

Pacientului i-au fost recoltate probe pentru noul tip de Coronavirus care au fost trimise spre prelucrare la Cluj. În momentul de față acesta se află la Spitalul Județean Sibiu internat pe secția clinică ATI, intubat, sub supraveghere și tratament specific.

Conform declarațiilor pacientului, acesta nu a intrat în contact cu persoană declarată pozitiv la testarea Coronavirus și nici nu a călătorit în ultima perioadă” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here