Acasă Nova TV

Covid-19 Sibiu | 43 persoane au ieșit din carantină | Record pentru o singură zi

2033
Numerele de telefon permanente pentru cei din izolare sau carantină

43 persoane au ieșit din carantină, conform informării de presă remisă de Prefectura Sibiu.

Cifra este cea mai mare înregistrată până acum într-o singură zi. În total, un număr de 67 persoane au ieșit din carantină până acum în județul Sibiu.

,,Instituțiile cu atribuții specifice din cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează 3674 de persoane izolate și 159 de persoane în carantină. Au ieșit din carantină un număr de 43 de persoane, ridicând cifra totală de persoane ieșite din carantină până în prezent, la 67 de persoane.

La nivelul centrului sunt operaționalizate două numere de telefon: 0269-211254 și 0269-216103 și o adresă de mail (cjcci@isusibiu.ro), la care cetățenii județului Sibiu pot obține informații referitoare la modul de comportare în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, iar de la nivelul centrului, se ține permanent legătura cu persoanele pentru care s-a dispus carantina sau izolarea la domiciliu.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 25 apeluri pe cele două numere de telefon puse la dispoziția cetățenilor. Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112, este destinat exclusiv apelurilor de urgență!” se arată în informarea de presă valabilă pentru ziua de vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here