Acasă Nova TV

Covid-19 Sibiu | 183 teste negative | Amenzi de 297.000 lei

591
COVID-19 Romania | 144 de cazuri noi 24 Aprilie 2020 4 mai

183 teste negative au fost primite marți, conform informării de presă remisă de Prefectura Sibiu.

„Astăzi, 31.03.2020, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu monitorizează un număr de 3156 persoane izolate și 322 persoane în carantină. În urma testării pentru COVID-19, 183 teste sunt negative.

De asemenea,în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr de peste 120 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro),  puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Astfel membrii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au gestionat și răspuns eficient solicitărilor scrise sau telefonice ce au vizat date și informații privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, sprijinirea cetățenilor aflați în autoizolare, carantină sau izolare.

De asemenea pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt pregătiți pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.În ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns prompt unui număr de 35 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

În ultimele 24 de ore, 229 de polițiști sibieni alături de aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 64 de polițiști locali, au desfășurat 399 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 30 martie, au fost aplicate 175 sancțiuni în valoare de 297.000 lei, din care 6 pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină și 169 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost conduse 27 persoane în centrele de carantină și au fost verificate 1.504 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fiind identificată o persoană care nu a respectat măsura izolării. Alte 44 de persoane au fost verificate la solicitarea D.S.P. Sibiu” se arată în informarea de presă remisă de Prefectura Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Buna seara
    M-am intors din austria in urma cu 14 zile am stat in izolare ca asa mi-a cerut fabrica si politia de frontiera zilnic am dat temperatura la medicul de familie dar nu mi sa facut nici un test nimic maine pot ieși dar mie frica ….. de ce nu ne testează nimeni de ce nu ne verifică nimeni inde sint bani care îi plătim in fiecare luna si zic plătim fddffd mult si nu primim nici o atenție……….. numai minciuni si speculații am zis Dsp e vai mama lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here