Acasă Nova TV

14 localități au pus bazele unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară pentru transportul de persoane

2525

14 localități din nordul județului Sibiu, au pus bazele unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară, care va rezolva problema problema transportului de persoane între localități.

În acest sens, Primăria Mediaș a achiziționat deja autogara care va fi renovată anul acesta, iar anul viitor se vor achiziționa mijloacele de transport în comun necesare.  La inițiativa Primarului Mediașului, Gheorghe Roman, a fost înființată o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară cu 14 membrii fondatori.

Este vorba despre municipiul Mediaș, orașele Copșa Mică și Dumbrăveni, respectiv comunele Ațel, Alma, Axente Sever, Brateiu, Blăjel, Biertan, Dârlos, Moșna, Șeica Mică, Târnava și Valea Viilor. Obiectivul asociației este acela de a rezolva în comun problema transportului de persoane între localități. 

Primăria Mediaș a făcut deja un pas important prin achiziționarea autogării. Aceasta va fi renovată pe parcursul anului în curs, iar peroanele vor fi și ele reamenajate. De asemenea, în bugetul pe anul viitor se vor aloca fonduri pentru achiziționarea unor mijloace de transport.

Articolul precedentCoronavirus România | Fotbalul ia pauză forțată
Articolul următorMuzeul și Sala Traube închise | La bibliotecă acces după reguli

1 COMENTARIU

  1. O inițiativă demnă de toate laudele.
    Așteptăm condiții decente de transport, program flexibill și prețuri obiective având in vedere monopolul instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.