Acasă Sport

Gaz Metan învinge la Clinceni cu 3-2 și revine în play-off | Vezi golurile

268
Gaz Metan întâlnește Sepsi Sfântu Gheorghe pe teren propriu

Gaz Metan a învins Academica Clinceni cu scorul de 3-2.

Alb-negrii au fost conduși cu 1-0 la Clinceni, dar au întors scorul prin reușitele lui Nasser Chamed, Ioan Hora și Sergiu Buș. Gaziștii au acumulat 40 puncte, au urcat pe loc de play-off și sunt la mâna lor în ultima etapă din sezonul regulat.

Gaz Metan a primit gol foarte repede în partida de la Clinceni. În minutul 3, Jakub Vojtus a marcat după o lovitură de colț. Alb-negrii au întors apoi în scorul ultimele zece minute ale primei reprize. Mai întâi în minutul 36, Nasser Chamed a egalat cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Peste alte cinci minute, același Nasser Chamed a centrat perfect de pe partea stângă, iar Ioan Hora a marcat primul gol la Gaz Metan cu o lovitură de cap.

În debutul actului secund, Sergiu Buș a dus scorul la 3-1 pentru Gaz Metan. Acesta a fost deschis perfect în adâncime de Dumitru Cardoso și l-a executat pe portarul Academicii.  Cu zece minute înainte de finalul jocului, formația gazdă a primit lovitură de pedeapsă după un presupus henț al lui Fofana Boubacar, în urma unei lovituri libere. A executat și marcat Jakub Vojtus.  Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Gazului Metan care a acumulat 40 puncte și a urcat din nou pe locurile de play-off.

Articolul precedentIncendiu pe Tineretului, 30 persoane evacuate
Articolul următor4 bărbați din Brateiu au furat 1.350 metri cablu de cupru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.