Acasă Sport

Gaz Metan învinge la Clinceni cu 3-2 și revine în play-off | Vezi golurile

254
Gaz Metan întâlnește Sepsi Sfântu Gheorghe pe teren propriu

Gaz Metan a învins Academica Clinceni cu scorul de 3-2.

Alb-negrii au fost conduși cu 1-0 la Clinceni, dar au întors scorul prin reușitele lui Nasser Chamed, Ioan Hora și Sergiu Buș. Gaziștii au acumulat 40 puncte, au urcat pe loc de play-off și sunt la mâna lor în ultima etapă din sezonul regulat.

Gaz Metan a primit gol foarte repede în partida de la Clinceni. În minutul 3, Jakub Vojtus a marcat după o lovitură de colț. Alb-negrii au întors apoi în scorul ultimele zece minute ale primei reprize. Mai întâi în minutul 36, Nasser Chamed a egalat cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Peste alte cinci minute, același Nasser Chamed a centrat perfect de pe partea stângă, iar Ioan Hora a marcat primul gol la Gaz Metan cu o lovitură de cap.

În debutul actului secund, Sergiu Buș a dus scorul la 3-1 pentru Gaz Metan. Acesta a fost deschis perfect în adâncime de Dumitru Cardoso și l-a executat pe portarul Academicii.  Cu zece minute înainte de finalul jocului, formația gazdă a primit lovitură de pedeapsă după un presupus henț al lui Fofana Boubacar, în urma unei lovituri libere. A executat și marcat Jakub Vojtus.  Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Gazului Metan care a acumulat 40 puncte și a urcat din nou pe locurile de play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here