Acasă Nova TV

5 milioane lei pentru asfaltări la Mediaș | Unde se va interveni

1424
Programul de

Municipalitatea a alocat aproximativ 5 milioane lei în bugetul pe anul în curs pentru lucrările de întreținere și modernizare a drumurilor din oraș.

Suma de 5 milioane lei este cu aproximativ 20% mai mare decât anul precedent. Primarul Gheorghe Roman s-a întâlnit marți cu directorul societății Geiger, cea care se ocupă de lucrările de întreținere a drumurilor din Mediaș, conform contractului încheiat în vara anului trecut. Scopul a fost acela de a stabili lucrările care se vor face în 2020.

Într-o primă fază, se vor turna covoare asfaltice pe străzile Feleac, Școlii, Sticlei, Stefan Bathory, Fagului, Sondorilor, Borsec, Sovata și Titus Andronic. Pe aceste artere se vor amenaja și trotuarele cu pișcoturi, se vor amenaja locuri de parcare la domiciliu acolo unde va fi cazul și se vor realiza marcajele rutiere.

Conducerea firmei Geiger spune că lucrările propriu-zise vor demara în luna martie și se va începe cu turnarea de plombe și pregătirea terenului pentru asfaltare. Acestea vor fi însă condiționate de vreme.

Articolul precedentFurturi cu repetiție comise de 3 tineri | 2 dintre ei erau sub control judiciar
Articolul următorBugetul Mediașului pe anul 2020 a fost adoptat | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.