Acasă Nova TV

Tânăr din Bazna, fără permis, prins la volan în județul Alba | Proprietarul mașinii cercetat

2979
Tânăr din Bazna, fără permis, prins la volan în județul Alba

Un tânăr din Bazna (17), județul Sibiu, a fost prins la volan în timp ce se deplasa, cu un autoturism, pe raza localității Crăciunelu de Sus, județul Alba.

Potrivit IPJ Alba, minorul a fost oprit în trafic la data de 24 ianuarie 2020, în jurul orei 11,20, de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei. La controlul actelor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conform poliției, autoturismul îi fusese încredințat minorului de către un tânăr de 29 de ani, tot din Bazna, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că știa că minorul nu posedă permis de conducere.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. Tânărul care i-a încredințat autoturismul minoeului este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

Foto Arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here