Acasă Sport

Gaz Metan mai vrea 3 ani cu Edi Iordănescu| Încă o ofertă din play-off

998
vrea

Gaz Metan mai vrea 3 ani cu Edi Iordănescu.

Conducerea Clubului Gaz Metan vrea continuitate pe banca tehnică. Din acest motiv a început negocierile de prelungire a contractului cu antrenorul Edi Iordănescu, pe care îl vor încă trei ani la Mediaș. Marți dimineața, conducerea Gazului Metan a remis un comunicat de presă având ca subiect negocierile de prelungire a contractului cu tehnicianul Edi Iordănescu.

 ,,În opinia noastră performanța vine din continuitate, din seriozitate, din pasiune și din munca bine făcută. Tehnicianul Edi Iordănescu are contract cu Gaz Metan până în data de 30 iunie 2020. Pentru că ne dorim continuitate, rezultate din ce în ce mai bune, ne dorim să scriem o nouă pagină în istoria clubului, într-un an aniversar, am început negocierile cu acesta în vederea prelungirii contractului pentru încă trei ani” se arată în comunicatul semnat de Președintele Ioan Mărginean.

Replica lui Edi Iordănescu a venit în cadrul unei conferințe de presă desfășurată marți în jurul amiezii. Tehnicianul spune că este deschis la orice discuții, dar după cele patru jocuri rămase din sezonul regulat.

Edi Iordănescu a mai spus că a avut trei oferte de la echipe din Liga 1, una dintre ele în pauza de iarnă, dar că rămâne concentrat 100% la munca de la Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here