Acasă Sibiu

A luat banii unui client din bancomat | Căutată de poliţie

2142
A luat banii unui client din bancomat

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane care a luat banii unui client dintr-un bancomat situat în municipiul Sibiu.

Conform poliţiei, la data de 12 august 2019, în jurul orei 14,30, o persoană necunoscută, de sex feminin, a ridicat suma de 1.600 de lei din fanta unui ATM, bani aparținând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM-ul în cauză este amplasat pe strada Semaforului din municipiul Sibiu.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, o femeie cu vârsta de aproximativ 30 – 40 de ani. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here