Acasă Nova TV

Copil (9) căzut într-un canal | Stop Cardio Respirator

5072
Copil (7) căzut într-un canal

Un copil de 9 ani a căzut într-un canal din localitatea Buzd, comuna Brateiu. Salvatorii l-au găsit în stare gravă.

Două echipaje aparţinând Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu au intervenit în localitatea Buzd. Din informaţiile de la faţa locului se pare că un copil, de nouă ani, a căzut într-un canal. La sosirea echipajelor copilul se afla în stop cardio respirator și cu hipotermie, a anunţat Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței Sibiene.

Medicul echipajului de salvare a recurs la manevre de resuscitare, copilul urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș.

ACTUALIZARE ORA 19.30

Medicii au anunțat decesul copilului din Buzd.

ACTUALIZARE POLIŢIE 3 Decembrie

Copilul care și-a pierdut viața în satul Buzd a căzut într-o fosă septică lăsată descoperită, arată ancheta poliţiei.

Polițiștii au stabilit că locuința familiei băiatului se află în cetatea bisericii evanghelice, în spatele căminului cultural din satul Buzd. În spatele acesteia se află o fosă septică ce fusese lăsată descoperită, fără capac, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Dosarul va fi preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here